anitapolet.nl

Anita Polet

Mijn naam is Anita Polet, 25 jaar oud en woonachtig in omgeving Utrecht. En ik hou simpel gezegd van alles wat te maken heeft met motoren. Wat mij uniek maakt? Mijn lengte (156cm) en toch eigenwijs genoeg zijn om op iedere motor te MOETEN kunnen rijden die ik zie. En ik kan je vertellen, dit levert nogal wat struggles op. Maar als ik iets ├Ęcht wil, dan zal het ook zeker lukken. Ik wil overigens niet zeggen dat ik aan een motor zou kunnen sleutelen hoor, of dat ik technisch alles weet, maar ik ben heel nieuwsgierig en sta altijd open om alles te leren! Sinds eind 2020 mijn motorrijbewijs en daar begon het avontuur. Mijn Kawasaki Z300 was mijn eerste motor en vanuit daar is alles ontstaan, naast mijn studie (HBO Communicatie en multimedia design) ben ik vanaf juni 2021 actief begonnen met foto’s maken en posten op Instagram! En nu ben ik inmiddels trotse eigenaar van mijn Kawasaki Z900 uit 2020 en zit ik op zo’n kleine 40.000 volgers :).

Ik denk dat iedereen stiekem wel de droom heeft om van een hobby ook je werk te maken. En dat is mij gewoon gelukt, amazing right?! Ik ben namelijk fulltime werkzaam als Social media strateeg bij Voordeelhelmen en daarnaast doe ik de social media voor Motorplanet Almere (aantal uurtjes in de week). Ook doe ik via mijn Instagram pagina nog een aantal samenwerkingen met mooie merken! Natuurlijk hou ik al dit enthousiasme, passie en liefde voor deze fantastische machines en spullen, denk aan motorgear, niet voor mezelf. Nee zeker niet, ik deel het graag met jullie! Zowel hier als op mijn Instagram, waar dit meer tekst is, is mijn Instagram voornamelijk beeld en slechte qoutes.

Wat is het doel nu echt?

Ben je opzoek naar informatie over bepaalde producten of wil je gewoon een artikel lezen die ik, Anita Polet heb geschreven? Artikelen die een aantal slechte grappen bevatten en allemaal gebaseerd zijn op mijn ervaringen gecombineerd met mijn mening? This is the place to be!

Samenwerken met Anita Polet?

Ben je een fantastisch motormerk en wil je dat ik jou/jullie fantastische motor kom testen of jullie kledingmerk uittest en er een review over schrijf? Laat het weten via onderstaande knop en ik kom graag met jou of jullie in contact!

© 2024 anitapolet.nl

Translate ┬╗