anitapolet.nl

Kriega Trail9 rugzak review

DE rugzak die je MOET hebben, ja ik weet het. Dit is nogal een statement maar ik meen dit oprecht. Deze Trail9 rugzak is niet alleen geschikt voor mensen met een gemiddelde lengte/bouw maar ook voor kleintjes zoals ik. Ik ben echt fan! Deze Kriega Trail9 rugzak verdient dan ook een review. Keep reading.. jij wil deze rugzak ook!

Verschillende maten

Oke, om even alles duidelijk te hebben. Er zijn verschillende soorten en maten van deze Kriega Trail9 Rugzak in deze review ga ik voornamelijk in op de T9. Kriega is een heel bekend merk en zij verkopen veel verschillende soorten tassen. Zoals buideltassen, rugzakken, zadeltassen etc etc. Maar van de Kriega Trail9 rugzak heb je dus ook veel verschillende formaten. Aan het cijfer die in de naam staat kun je zien wat het formaat is. Ik hoor je denken, zien? Aan een cijfer? Yes! Het cijfer staat voor de liter inhoud van de rugzak. Ik heb dus de Kriega Trail9 Rugzak die ik review, en die 9 staat dus, precies, voor 9 liter.

Formaat, accessoires en kleuren

Er zijn 2 verschillende formaten, de Kriega Trail9 rugzak, die ik dus ook review. En de Trail18 wat inderdaad weer staat voor 18 liter. Ik heb zoals ik al zei de 9 liter rugzak en een goede vriend van mij heeft de 18.

Voor beide rugzakken bestaan er een aantal accessoires. Waaronder een Hydrapak, zo’n hydrapak heb je ook weer in 2 verschillende formaten. 3.75L en 2L, dit hangt er natuurlijk vanaf wat er verder nog in de rugzak zit. Ik zou die 3.75L niet zo snel in mijn rugzak hangen aangezien dan de rugzak voor de helft al gevuld is. Overigens is zo’n Hydrapak wel echt ontzettend handig al helemaal tijdens de warme zomerdagen. Tijdens het rijden kun je gewoon drinken, maar deze rugzakken zijn ook te gebruiken voor bijvoorbeeld vakanties met hiken. Dan is de Hydrapak ook een ideale toevoeging.

Er zijn naast de Hydrapak nog veel verschillende accessoires, hiervoor verwijs ik je dan ook graag naar de website. Wat ik graag wil uitlichten is de mogelijkheid om de Kriega Trail rugzak nog in ruimte uit te breiden. Er zijn namelijk Harnaspockets en Trailpockets die je vastmaakt aan het gedeelte wat over je schouders gaat. Ik denk dat dit voornamelijk voor mijn rugzak, de 9 liter variant echt een goede toevoeging is. Ik ga zometeen dieper in over hoe de rugzak eruit ziet. Dan begrijp je ook waarom dit een nuttige toevoeging zou zijn.

De kleuren: zwart, lime en oranje

verschillende kleur kriega trail rugzak

Specificaties van de rugzak

First of all, de pasvorm van de rugzak. Deze rugzak past letterlijk bij iedereen, waarom? Je kunt ‘ het harnas ‘ zoals zij het noemen, naar iedere voorkeur verstellen zodat het ook op mijn kleine rug gewoon perfect zit. Deze rugzak (het harnas) is zo ontworpen dat het gewicht verdeeld wordt over je rug, borst en schouders. Dit resulteert erin dat je, ook al zit de rugzak vol, amper gewicht voelt. De zijde waar de rugzak tegen de rug aanzit zijn comfortabele kussens, dus zelfs met bijvoorbeeld hiking begint het niet te schuren en blijft het comfortabel.

De rugzak is opgedeeld in 2 vakken. Het waterdichte vak aan de voorkant, deze kun je dichtrollen en dan vastklikken. Dit is dus de plek voor kostbare dingen, mocht het gaan regenen dan is dit gegarandeerd droog. En daarachter zit nog een vak met een rits. Deze is ruimer dan het waterdichte vak en hier kan verrassend veel in. Echter zijn het wel 2 grote vakken en zitten er verder geen kleine vakjes in. Dus zodra ik er kleine spullen ingooi, zoals een lipstick, haarelastiek of sleutels ben ik die wel iedere keer aan het zoeken. Vandaar dat ik eerder zei over dat die harnas- en trail pockets een goede toevoeging zouden zijn. Omdat dit kleine, aparte componenten zijn buiten de tas. Waar je gemakkelijk kleine dingen zoals je pasjes, sleutels en dergelijke in kunt stoppen. De grotere variant, de Kriega Trail18, beschikt wel over nog een aantal kleine vakjes in de tas.

De voorkant van de tas beschikt over een soort rubber net met een elastisch koord. Hier kun je bijvoorbeeld een extra trui tussen doen. Ik gebruik het vaak om schoenen tussen te doen, of laatst toen ik naar het strand ging een handdoekje. Dit is ideaal voor als je tas eigenlijk net te voel zit en je toch nog even snel een truitje mee wil nemen.

Eindstand, Trail9 of Trail18?

kriega trail9 rugzak chilling

Deze rugzak heeft het allemaal. Zit ontzettend comfortabel, ik kom vaak thuis en krijg mijn rits niet openen. Waarom niet? Oja, ik heb mijn rugzak nog om. Aangezien de rugzak met een borst- en heupstrap vast zit, wat overigens erg comfortabel is. De looks van de rugzak vind ik ook erg prettig, voornamelijk de zwarte rugzak. Erg klein, compact en luxe gemaakt. De kwaliteit is goed, alles voelt stevig en degelijk aan. Uiteraard is de prijs hier ook naar, de rugzak is niet goedkoop. Maar uiteindelijk heeft het wel alles wat je nodig hebt in een rugzak. De Kriega Trail9 rugzak is dan ook zeker de review waard. Overal is aangedacht en voor iedere motorrijder is deze rugzak comfortabel, omdat alles dus verstelbaar is. Voor kleine tripjes en hiking is de kleine rugzak perfect, maar voor grotere reizen is uitbreiding of de Trail18 wel echt een aanrader.

Waar te koop? Via Voordeelhelmen kun je deze rugzak komen passen en kijken of deze bij je past!

Benieuwd waar ik nog meer mijn mening over deel? Neem dan een kijkje op de rest van mijn website! Of denk je al een tijdje na over het kopen van een SP connect? Lees dan dit artikel!

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. W. Urm september 16, 2022

    Vet ding! Hebben!

  2. Willem september 16, 2022

    Awesome!! Ik was al een hele tijd aan het scouten voor een nieuwe bag! Thanks voor de hulp!

Laat een reactie achter

© 2024 anitapolet.nl

Translate ยป